توضیحات
اوسینت چیست؟
اگر از شما خواسته شود تا نظر مردم یک کشور نسبت به یک موضوع را بررسی کنید، یا بخواهند که تعداد دانشجویان ایرانی ساکن کشور کانادا را مشخص کنید یا شماره موبایل یک فرد درخواست شود؛ برای پاسخ دادن به این سوالات چه کاری انجام میدهید؟ به نظرتان جستوجوی گوگل به تنهایی میتواند برای این کار کافی باشد؟
فرض کنید تصویری را به شما نمایش دهند و بخواهند مکانی که در عکس نمایش داده شده است را مشخص کنید، آیا باز هم باید به سراغ گوگل برویم؟
قطعا پاسخ به چنین سوالاتی نیاز به اطلاعاتی دارد که حتی غول موتورهای جستوجو نیز نمیتواند پاسخ مناسبی را به شما بدهد.
در اینجا علم اوسینت معنا پیدا میکند (OSINT) مخفف عبارت Open Source Intelligence یعنی هوشمندسازی براساس اطلاعاتی که در دسترس همگان است. با استفاده از این علم میتوانیم در هر زمینهای که نیاز باشد اطلاعات مختلف را جمعآوری کنیم و سپس به تجزیه و تحلیل آنها بپردازیم.
در این دوره آموزشی که برای اولین بار در ایران به صورت کامل آماده شده است، شما با سایتهای مختلف، موتورهای جستوجو متفاوت و متدهای مختلف جستوجو آشنا میشوید.
اگر شما صاحب کسب و کار هستید و قصد دارید افرادی که در کسب و کار مرتبط با کار شما فعالیت دارند را شناسایی کنید، اگر به دنبال جذب نیروهای متخصص در زمینه خاص هستید و برای پیدا کردن آنها مشکل دارید، اگر به دنبال روشهایی برای پیدا کردن اطلاعات در مورد یک فرد خاص و یا شرکت خاص هستید این دوره آموزشی مناسب شماست.
در این دوره آموزشی ابتدا معنا و مفهوم اوسینت را به شما آموزش میدهیم، سپس شمارا با مرورگرها و افزونههای قدرتمندی که میتوانند در علم اوسینت کاربردی باشند آشنا خواهیم کرد. به سراغ جستوجوهای حرفهای در شبکههای اجتماعی مختلف و برای پیدا کردن اهداف مختلف میرویم و بعد از توضیحات مختلف در مورد روشها و متدها، بخشی را به عنوان تمرین قرار دادهایم که میتوانید مهارت خود را ارزیابی کنید.
دوره آموزش اوسینت
سرفصل های دوره آموزش اوسینت مجموعه کاملی است که به کمک آن میتوانید تمامی تکنیک ها و ترفند های اوسینتی کشف اطلاعات را فراگرفته و ضمن آشنایی با ابزارهای لازم برای اوسینت حرفه ای، قدرت جستجوی خود را به شکل خارق العادهای افزایش دهید و بتوانید اطلاعات ارزشمند پژوهشی، تجاری، ژورنالیستی، سیاسی و حتی امنیتی را از طریق منابع عمومی و آزاد (Open Source) به دست آورید.
سرفصلهای دوره اوسینت به شرح زیر است:
۱– مقدمات
۲– تعریف اوسینت و تاریخچه
۳– حریم خصوصی و حاشیهی امنیت
۴– ابزارهای حریم خصوصی
۱-۴ vpn و proxy tunnel
۲-۴- ماشین مجازی
۳-۴- سیستمهای عامل
۴-۴- تعاریف مربوط به وب
۵– مقدمات موتورهای جستجو و آموزش جستجوی حرفه ای
۱-۵– گوگل
۲-۵– یاندکس
۳-۵– بایدو
۴-۵– ناور
۵-۵– بینگ
۶-۵– داکداکگو
۷-۵- موتورهای دارک وب
۸-۵- سایر موتورهای جستجو
۶– کارگاه موتورهای جستجوی تخصصی
۱-۶- سایتهای مهم
۲-۶- آرشیوها
۳-۶- ابزراهای مجازی مفید
۴-۶- ترجمهگرها
۵-۶- ابزارهای جستجوی مردم
۶-۶- سایتهای فروش اطلاعات
۷– شبکه های اجتماعی
۱-۷- توییتر
۲-۷- تلگرام
۳-۷- اینستاگرام
۴-۷- لینکدین
۵-۷ – VK چیست؟
۶-۷- تمرین عملی کارگاهی و آزمون
8- پلاگین ها و ابزارهای ضروری
9- اصول و بنیان های شناختی و روانشناسی اوسینتکار
چند نکته:
بدون پیش نیاز!
دوره اوسینت (OSINT) بگونهای در نظر گرفته شده است که حضور در کارگاه عمومی آن، هیچ پیشنیازی جز دانش عمومی کامپیوتر و همراه داشتن یک عدد لپ تاپ نیاز ندارد.
کاملاً عملی، کارگاهی و تعاملی!
دوره اوسینت به صورت کارگاهی، به همراه مینی پروژههای عملی و گام به گام جهت کاربردی نمودن سرفصلها طراحی شده است. ضمن اینکه به منظور ارتقای کیفیت آموزش و پاسخگویی مناسبتر دورهها به صورت کم جمعیت و نهایتا ۱۵ نفره تشکیل میشوند.
- تعداد جلسات: 2 جلسه
- مبلغ دوره: یک میلیون تومان
- حداکثر تعداد افراد کارگاه: 15 نفر
- فیلمبرداری و ضبط صدا از جلسات نیز ممنوع است.