طبا | طراحی برای آینده

رویداد طلاب

 فراخوان رویداد حمایت از ایده‌ها، محصولات و خدمات طلاب و خانواده و دانش اموختگان حوزوی

رویداد طبا_طلاب

رویداد طبا حوزوی با هدف توان‌مندسازی مجموعه‌های حوزویِ خلاق و نوآور در حوزه خدمات یا محصولات دانش بنیان مبتنی بر علوم انسانی اسلامی در عرصه‌های گوناگون اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برگزار می‌شود.

طبا حوزوی بنا دارد یک جامعه بزرگ خلاق و نوآور حوزوی، متخصصان فناوری، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و علاقه‌مندان به کارآفرینی را در قالب یک رویداد جمع‌سپاری گرد هم آورد.

رویداد طبا یک رویداد کارآفرینی و فناورانه است که به منظور حمایت و تشویق شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینان طلاب و دانش آموختگان حوزوی برگزار می‌شود. در این رویداد، برنامه‌های متنوعی برای شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود. این رویداد شامل مجموعه‌ای از سخنرانی‌های الهام‌بخش از کارآفرینان موفق، کارگاه‌های توان‌مندسازی، کارگاه کارآفرینی و فناوری و جلسات شبکه‌سازی می‌باشد.

البته در کنار این برنامه‌ها، کار اصلی این رویداد بدین‌گونه خواهد بود که از میان پیشنهاده­های (پروپوزال)‌ افراد صاحب ایده، محصول یا خدمت، برخی از آنان به تشخیص داوران انتخاب شده و از طریق حمایت‌های معنوی و مالی مرکز رشد، تشویق می‌شوند تا پیشنهاد‌های خود را در قالب شرکت‌ یا مؤسسه دانش‌بنیان در یک فرایند یک تا سه‌ساله به ثمر برسانند.

محور های رویداد

فرهنگ و معنویت

فرهنگ و معنویت

رسانه

مدیریت

مدیریت

بین الملل

بین الملل

علم، فناوری و نوآوری

علم، فناوری و نوآوری

اقتصاد

اقتصاد

رفاه،سلامت و تامین اجتماعی

رفاه،سلامت و تامین اجتماعی

فناوری اطلاعات

دیپلماسی اقتصادی

فضای مجازی

فضای مجازی

اجتماعی

اجتماعی

دفاع و مقاومت

دفاع و مقاومت

مهلت ثبت نام

زمان فراخوان و ثبت نام

1
1 آبان

شروع ثبت نام

2
تا 30 دی

پایان ثبت نام 

3
5 تا 10 بهمن

زمان ارزیابی

4
30 بهمن

اختتامیه

حاشیه های رویداد

سخنرانی‌های الهام‌بخش

که با حضور کارآفرینان موفق و ذکر نقاط شکست و موفقیت‌شان برگزار می‌شود.

کارگاه‌ها‌ی عمومی

کارگاه‌های رویداد طبا حوزوی، جزئی از رویداد اصلی هستند که به منظور تشویق و پشتیبانی از طلاب و دانش آموختگان حوزه در حوزه کارآفرینی و استارتاپی برگزار می‌شوند. این کارگاه‌ها عموماً به مدت یک تا سه روز برگزار می‌شوند و به دانش آموختگان حوزه فرصت می‌دهند تا به صورت گروهی به توسعه ایده‌های خود بپردازند و آن‌ها را به یک مدل کسب‌وکار قابل اجرا تبدیل کنند. در زیر، برخی از فعالیت‌هایی که در کارگاه‌های استارتاپ ویکند حوزوی ممکن است مشاهده شود را بررسی می‌کنیم:

  1. 1. پیچ‌نمایش(Pitching): در ابتدای کارگاه، شرکت‌کنندگان به صورت خلاقانه ایده‌های خود را به دیگران معرفی می‌کنند. زمان محدودی برای هر پیچ نمایش در نظر گرفته می‌شود و افراد باید توانایی خود را در جلب توجه و جذب همکاران برای تیم خود نشان دهند.
  1. تشکیل تیم‌ها(Team Formation): پس از پیچ نمایش، شرکت‌کنندگانی که ایده‌های جذابی ارائه داده‌اند، می‌توانند تیم‌هایی را تشکیل دهند. این تیم‌ها معمولاً از افرادی با مهارت‌ها و تخصص‌های مختلف تشکیل شده و در طول کارگاه به توسعه و پیاده‌سازی ایده خود می‌پردازند.
  1. 3. توسعه مدل کسب‌وکار(Business Model Development): شرکت‌کنندگان با راهنمایی منتورها و مشاوران، به توسعه و بهبود مدل کسب‌وکار خود می‌پردازند. آن‌ها باید جوانب مختلفی از کسب‌وکار خود را مانند محصول یا خدمت، بازار هدف، منابع مالی و راهبرد بازاریابی را بررسی و بهبود ببخشند.
  1. 4. اجرا و توسعه محصول یا خدمت(Product/Service Execution and Development): تیم‌ها در طول کارگاه به توسعه و اجرای محصول یا خدمت خود می‌پردازند. آنها ممکن است نمونه‌سازی، طراحی رابط کاربری، توسعه نرم‌افزار، تحقیقات بازار و سایر فعالیت‌های مرتبط را انجام دهند.
  1. ارائه نهایی(Final Presentation): در پایان کارگاه، تیم‌ها به جلسه ارائه نهایی می‌پردازند. آنها باید به صورت شفاهی و تصویری مدل کسب‌وکار خود را به داوران و سایر شرکت‌کنندگان ارائه دهند و توانایی اجرای آن را نشان دهند.

کارگاه‌ها‌ی توان‌مندسازی ویژه برگزیدگان مرحله اول

به تشخیص داوران در غربالگری اولیه، احتمالا نزدیک به 20 تیم وارد چرخه منتورینگ رویداد خواهند شد. این دوره منتورینگ یک تا سه ماهه، جهت تقویت تیم‌ها جهت حضور در مرحله نهایی رویداد و انتخاب به عنوان برگزیده خواهد بود.

تیم‌ها از راهنمایی و مشاوره‌هایی در حوزه بازاریابی، طراحی مدل کسب و کار، اصلاح و تکمیل ایده یا محصول خود و … بهره برده و سپس وارد ارائه برای داوران جهت انتخاب نهایی خواهند شد.

فرم ثبت نام

رویداد طبا_طلاب

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

مرحله 1 از 2

طلاب، دانش آموختگان و اساتید حوزه‌های علمیه سراسر کشور
برای ثبت درخواست به لینک ثبت نام مراجعه کنید.

• سازمان تبلیغات اسلامی
• دفتر تبلیغات اسلامی
• مرکز مدیریت حوزه¬های علمیه قم
• مرکز مدیریت حوزه¬های علمیه تهران
• مرکز مدیریت حوزه¬های علمیه خواهران
• مرکز خدمات حوزه¬های علمیه تهران
خانه اندیشه‌ورزان ایران
Post Views: 451